Державне агентство водних ресурсів України
Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю
Дністровське міжрайонне управління водного господарства
Меню сайту

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 17:43

Головна » 2015 » Січень » 5 » Вітання з Новим роком і Різдвом Христовим виконувача обов’язків Голови Агентства Олексія Чунарьова
09:15
Вітання з Новим роком і Різдвом Христовим виконувача обов’язків Голови Агентства Олексія Чунарьова
NR_2015Шановні працівники водогосподарсько-меліоративного комплексу!
 
Прийміть щирі вітання зі світлими та радісними святами – Новим роком і Різдвом Христовим!
 
Спільними зусиллями працівників галузі протягом 2014 року були здійснені заходи для забезпечення ефективного функціонування водогосподарсько-меліоративного комплексу, проведені екологічні попуски, здійснені водообміни у водосховищах комплексного призначення, продовжується робота з екологічного оздоровлення басейнів річок.
Незважаючи на зовнішні фактори, здійснена в повному обсязі подача води на потреби сільськогосподарських виробників та питне водопостачання. Забезпечено захист населення від шкідливої дії вод та продовжують здійснюватися інші не менш важливі заходи.
У цьому році водогосподарники відзначали 60-річчя заснування галузі водного господарства, яка пройшла нелегкий шлях становлення та розбудови. Також вшановували пам'ять видатної людини, знаного водогосподарника та меліоратора, який стояв у витоків створення потужного водогосподарсько-меліоративного комплексу – першого Міністра меліорації та водного господарства Гаркуші Миколи Андрійовича з нагоди відзначення 100 річчя від дня його народження.
Бажаю, щоб 2015 рік приніс у ваш дім мир, сімейне благополуччя, добро та радість, а також щоб творче натхнення слугувало вам на благо процвітання водогосподарської галузі та нашої країни.
 
 
З повагою виконувач обов’язків Голови Агентства Олексій Чунарьов
Переглядів: 488 | Додав: jurij_la | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright DMUVG by Jurij Lukanin© s.Mayaki 2024