Державне агентство водних ресурсів України
Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю
Дністровське міжрайонне управління водного господарства
Меню сайту

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 11:47

Головна » 2014 » Червень » 2 » Привітання з Днем працівників водного господарства начальника Одеського обласного управління водних ресурсів Василя Івановича Потопа
12:41
Привітання з Днем працівників водного господарства начальника Одеського обласного управління водних ресурсів Василя Івановича Потопа
Шановні колеги!
Щиро вітаю вас з професійним святом -
Днем працівників водного господарства України!

 

   Це свято – визнання заслуг працівників нашої галузі. Своєю наполегливою працею ви на високому професійному рівні реалізуєте державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків.
   Хочу висловити глибоку вдячність всім працівникам за сумлінну працю та особистий вагомий внесок кожного у розвиток водного господарства Одеської області. Переконаний, що ваш високий професіоналізм, багатий досвід та вірність обов'язку й надалі будуть запорукою ефективної роботи водогосподарського комплексу.
   Нехай кожен Ваш день буде сповнений радості, задоволення від роботи, творчого натхнення і цікавих зустрічей. Від щирого серця бажаю вам здоров’я, благополуччя, оптимізму, творчого натхнення, нових успіхів і надбань у почесній і відповідальній справі, щастя і добробуту вам і вашим родинам!
 


З повагою,
начальник Одеського обласного управління водних ресурсів
Василь Потоп

Переглядів: 2164 | Додав: jurij_la | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright DMUVG by Jurij Lukanin© s.Mayaki 2024