Державне агентство водних ресурсів України
Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю
Дністровське міжрайонне управління водного господарства
Меню сайту

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 11:25

Головна » 2014 » Червень » 2 » День працівників водного господарства — професійне свято України!
12:42
День працівників водного господарства — професійне свято України!

День працівників водного господарства — професійне свято України. Відзначається щорічно у першу неділю червня.
  Свято встановлено в Україні «…Ураховуючи вагомий внесок працівників водогосподарсько-меліоративного комплексу у розвиток водного господарства і меліорації земель, задоволення потреб населення і галузей національної економіки у водних ресурсах…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників водного господарства» від 18 березня 2003 року № 226/2003.
  Це професійне свято всіх працівників, діяльність яких так чи інакше пов’язана з водними ресурсами. Одне із завдань свята — підкреслити вагомий внесок, який працівники водогосподарсько-меліоративного комплексу роблять в розвиток водного господарства і меліорації земель, а також у задоволення потреб сільського господарства, промисловості і населення у водних ресурсах.
  За традицією у своє професійне свято працівники водного господарства України приймають поздоровлення від керівництва країни та вищих посадових осіб держави; українська влада віддає шану всім працівникам, які зайняті в сфері водогосподарства країни. Найбільш відзначилися їх них нагороджують подяками керівництва, урядовими грамотами, пам’ятними подарунками та преміями.
  Наполеглива праця працівників водного господарства забезпечує надійну роботу водогосподарських об’єктів, дбайливе збереження і примноження природних багатств України, поліпшення екологічної ситуації в країні.
  В 2014 році День працівників водного господарства України припадає на 1 червня.

Переглядів: 692 | Додав: jurij_la | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright DMUVG by Jurij Lukanin© s.Mayaki 2024