Державне агентство водних ресурсів України
Басейнове управління водних ресурсів річок Причорномор’я та нижнього Дунаю
Дністровське міжрайонне управління водного господарства
Меню сайту

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів

Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 21:40

Головна » 2014 » Червень » 02

День працівників водного господарства — професійне свято України. Відзначається щорічно у першу неділю червня.
  Свято встановлено в Україні «…Ураховуючи вагомий внесок працівників водогосподарсько-меліоративного комплексу у розвиток водного господарства і меліорації земель, задоволення потреб населення і галузей національної економіки у водних ресурсах…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників водного господарства» від 18 березня 2003 року № 226/2003.
  Це професійне свято всіх працівників, діяльність яких так чи інакше пов’язана з водними ресурсами. Одне із завдань свята — підкреслити вагомий внесок, який працівники водогосподарсько-меліоративного комплексу роблять в розвиток водного господарства і меліорації земель, а також у задоволення потреб сільського господарства, промисловості і населення у водних ресурсах.
  За традицією у своє професійне свято працівники водного госпо ... Читати далі »

Переглядів: 694 | Додав: jurij_la | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

Шановні колеги!
Щиро вітаю вас з професійним святом -
Днем працівників водного господарства України!

 

   Це свято – визнання заслуг працівників нашої галузі. Своєю наполегливою працею ви на високому професійному рівні реалізуєте державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків.
   Хочу висловити глибоку вдячність всім працівникам за сумлінну працю та особистий вагомий внесок кожного у розвиток водного господарства Одеської області. Переконаний, що ваш високий професіоналізм, багатий досвід та вірність обов'язку й надалі будуть запорукою ефективної роботи водогосподарського комплексу.
   Нехай кожен Ваш день буде сповнений радості, задоволення від роботи, творчого натхнення і цікавих зустр ... Читати далі »
Переглядів: 2165 | Додав: jurij_la | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

Шановні друзі!
 
VRПрийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників водного господарства!
Завдяки вашим самовідданим зусиллям, спрямованим на впровадження нових методів господарювання та передових технологій, навіть за нинішніх непростих умов, що склалися у країні, успішно реалізується державна політика у сфері управління, викорис ... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: jurij_la | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

Copyright DMUVG by Jurij Lukanin© s.Mayaki 2024